The man who knows no foreign language, knows nothing of his mother.

COTTAGE PIE




Ingredients:
·         1 tbsp oil

·         1 large onion chopped

·         2 medium carrots, chopped

·         560g beef mince

·         400g can tomatoes

·         290ml beef stock

·         1 bay leaf

·         2 tbsp tomato purée

·         2 tbsp tomato ketchup

·         750gr potatoes, peeled and chopped

·         75g butter

·         55ml milk

·         salt and black pepper



Cooking Instructions

Preheat the oven at 190°

In a large pan heat the oil and add carrots and onions, let theem cook until soft.

Add the meat and cook until it gets brown

Now add tomatoes purèe, tomato ketchup, beef stock and the bay leaf.

To make the topping, boil the potatoes in water until soft. Drain and mash with the butter and milk, season with salt and pepper.

Put the meat in an ovenproof dish, top with mashed potatoes and bake for 30 min until golden brown.

Tip: grate some cheddar cheese on top of mashed potatoes!!


Torta Cottage


Ingredienti:

·         1 cucchiaio di olio

·         1 cipolla a dadini

·         2 carote sminuzzate

·         560gr di carne di manzo macinata

·         400gr di pelati di pomodoro

·         290 ml di brodo di manzo

·         1 foglia di alloro

·         2 cucchiai di concentrato di pomodoro

·         2 cucchiai di ketchup

·         750gr di patate pelate e tagliate

·         75 gr di burro

·         55ml di latte

·         Sale e pepe


Preparazione

Preriscaldare il forno a 190°

In una padella scaldare l’olio, aggiungere la carota e la cipolla a pezzi e lasciare soffriggere

Aggiungere la carne e fare cuocere finché diventa marrone

A questo punto aggiungere il concentrato di pomodoro, la salsa di pomodoro, il ketchup, la foglia di alloro e il brodo di carne.

Per la guarnizione di purè bollire le patate, scolarle, schiacciarle aggiungendo il latte e il burro e condire con sale e pepe.

In una teglia da forno mettete la carne e sopra disponete il purè di patate, infornate per 30 min finché non la superficie non diventa dorata.

Suggerimento: mettete un po’ di formaggio cheddar sulle patate!!

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